torsdag 21. april 2016

Kreativt Europa

Kreativt Europa er EUs program for de kulturelle og kreative sektorene.
 
Programmet har et budsjett på 1,46 milliarder euro i perioden 2014-2020.
Kreativt Europa gir norske aktører innen TV, film, kunst og kultur muligheter til å samarbeide internasjonalt og til å nå ut til et større europeisk publikum. Kreativt Europa har et delprogram for kunst- og kultur - Kultur og et delprogram for TV, film og spill - Media.


I går fikk jeg være med på et møte om dette der den norske representanten Åsmund Prytz fra Kulturdepartementet, presenterte programmet på Stavangerregionens europakontor. Det ligger mange muligheter for norske kulturinstitusjoner og aktører i dette. Norske kommuner og fylkeskommuner kan søke om finansiering av store prosjekter. Det viktigste kravet er at det må være med minst tre aktører og involvere minst tre land. Prosjektene kan oppnå tilskudd på opptil to millioner euro!

Fra norsk side har det ikke vært så stor søknadsaktivitet enda. Det får vi håpe endrer seg, for her er det store og gode muligheter både for støtte, og for å bidra til internasjonalisering av kulturlivet.

1 kommentar:

  1. Tillat meg å introdusere LE-MERIDIAN FINANSIERINGS TJENESTER. låneselskapet som gir meg et lån på 5 000 000,00 dollar. Når andre låninvestorer har neglisjert tilbudet mitt, men Le_Meridian Funding Service gir meg suksesslån. De er direkte i lånefinansiering og prosjekt når det gjelder investering. de tilbyr finansieringsløsninger til selskaper og enkeltpersoner som søker tilgang til kapitalmarkedsfond, de kan hjelpe deg med å finansiere prosjektet ditt eller utvide virksomheten din. E-postkontakt :::: lfdsloans@lemeridianfds.com Også lfdsloans@outlook.com eller Skriv på whatsappnummer på 1- (989-394-3740) Good Intend,

    SvarSlett