fredag 29. april 2016

Trøndelags Europakontor

Jeg har hatt besøk av Marit Moe og Ole Gunnar Kjøsnes, mine gode lederkolleger fra Midt-Norge. I går hadde vi møte med Trøndelags Europakontor.

Fra venstre; Vidar Segtnan, daglig leder, Alexander Burmo, trainee, Line Hammergren, trainee, Thea Forsberg, Europarådgiver, Maja Svendsen, praktikant, Marit Moe, Ole Gunnar Kjøsnes og selfiefotografen.
Trøndelagskontoret har en bred portefølje av oppgaver noe som gjenspeiler mangfoldet i eierskapet som spenner fra fylkeskommunene i Trøndelag, kommuner, banker, universitet, høyskoler, forskningsinstitusjoner og andre kompetansemiljøer, samt statlige instanser som Husbanken.

Det er spennende å høre hvordan bruken av traineer og praktikanter gir mange (til nå over 50) ungdommer kompetanse og nettverk som de tar med seg hjem, og som våre kommuner og bedrifter nyter godt av.

Trøndelagskontoret hjelper medlemmene på mange områder, fra hjelp og veiledning i søknadsprosesser i tilknytning til ulike EU-programmer til tilrettelegging av studieturer. Det siste var et tema til diskusjon i forbindelse med at KS planlegger en studietur for rådmannsutvalgene fra Trøndelag i september.

Takk for en spennende gjennomgang og lykke til videre med viktig arbeid! Utrolig forfriskende å få være sammen med så engasjerte og dyktige ungdommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar